Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
4.85
5 stars: Exceptional
66 pareri

Generator de curent digital Honda EU 22 IT E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6499 lei Lei
Brand
EU22ITG
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cadou: Kit intretinere in perioada (06-06-2019 : 30-12-2019)

Putere maxima ( kVA )2.2
Motor Honda OHV
Putere motor ( CP )3.5
Tip motorGXR120
Capacitate cilindrica ( cmc )121
CombustibilBenzina fara plumb
Volum rezervor ( l )3.6
Sistem de pornireDemaror cu sfoara
AlternatorHonda
Tip alternatorInverter
Factor de putere1
Frecventa ( Hz )50
Tensiune ( V )230 / 12
Turatie grup ( rpm )3.600
Nivel de zgomot ( db A )53 la 7 m
Numar de fazemonofazat
Dimensiuni ( mm )511x290x425
Greutate ( Kg )21
DESCRIERE
Generator de curent electric inverter Honda EU 22 I

Cel mai bine vandut generator din lume a devenit si mai bun !

Avand acum 200W in plus , noul generator HONDA EU22i poate genera mai multe putere ca niciodata. Folosit in general pentru activitati din timpul liber , fiind o optiune de curent in caz de nevoie cat si pentru lucru , cu siguranta descarca o putere mare de energie la o calitate superioara ! Reglarea/Stabilizarea Tensiunii Reglarea sau stabilizarea tensiunii controleaza puterea oferita/creata de generator. Mentinerea puterii oferite de generator intr-o constanta este foarte important deoarece fluctuatiile in putere pot cauza echipamentului oprirea sau sa distruga aparatele.

Pentru Distractie

Menit pentru camping si pentru rulote HONDA EU22i este un generator portabil si este modalitatea perfecta de a te bucura de aerul liber cu tot comfortul pe care il ai si acasa. Cand vine vorba de rulote devine din ce in ce mai sofisticat , nevoia de consistenta , cu o nevoie de putere sigura si mai puternica ca oricand , asa ca Generatoarele Honda ar trebuie sa fie optiunea ta numarul1. Generatorele portabile precum cele din seria EU sunt ideale pentru concerte , intreceri , petreceri , evenimente , etc. Pentru Casa Atunci cand pica curentul , este foarte convenabil . Caderile de curent pot de asemenea duce la pierderi din punct de vedere financiar din cauza alimentelor stricate , pierderea timpului menit pentru lucru , tevi sparte /stricate si chiar si probleme cu apa in cladiri . Un dispozitiv silentions si sigur este Generatorul Portabil Honda EU22i , fiind un ajutor pentru a mentine familia in siguranta si sigura in timpul unor probleme de energie . Poate fi folosit chiar si pentru incarcarea bateriilor de masina de 12-volt.

Caracteristici
Putere maxima 2200W/240 volt AC si 8.3 amp DC pentru a porni si mentine functionarea aparatelor dorite cat si incarcarea bateriilor simultan
Este de o calitate mult mai buna fata de orice alt produs concurent .
Ofera o eficienta mai buna de energie cu ajutorul unui dispozitiv Eco-Throttle montat in interior
Greutate: 21 kg
Motorul este cu 20% mai mare decat EU20i
Turatiile sunt mai mici la 1600w decat Eu20i

* HONDA OHV 4-TIMPI: motoare in 4 timpi dotate cu supape in chiulasă, aceasta tehnologie permite realizarea unor motoare mai compacte, avand un consum cu pana la 30% mai redus fata de motoarele asemanatoare cu supape laterale.

* EASY START: sistemul de decomprimare mecanica la pornire impreuna cu aprinderea electronica faciliteaza pornirea in orice conditii.

* OIL ALERT: sistemul opreste automat motorul in cazul unui nivel redus de ulei în carterul motorului.

* CARCASA COMPLET INCHISA nivel de zgomot foarte scazut, protejeaza grupul contra intemperiilor si faciliteaza transportul

* POSIBILITATE DE CONECTARE IN PARALEL A DOUĂ GENERATOARE IDENTICE: 2 x EU 22 = Putere max. 4,4 KVA - ECHIPAT CU SISTEM ECO THROTTLE : adaptează turația cu sarcina și reduce substantial consumul de combustibil si nivelul de zgomot.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura