Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Generator Honda EU 70 IS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19209 lei
Brand
EU70IS/HITT/honda
Pe stoc
Da
Descriere
Pentru prima data in istoria generatoarelor Honda, EU 70 iS este dotat cu un sistem electronic de injectie care coroborat cu tehnologia INVERTER a alternatorului fac din EU 70 iS cel mai eficient generator de curent din lume.

Generatorul EU 70 iS poate alimenta chiar si cele mai sensibile echipamente electrice la flunctuatii de tensiune. Datorita sitemului electronic de injectie generatorul EU 70 iS poate functiona impecabil chiar si la o altitudine de 2.000 m. Sistemul de insonorizare al acestui generator Honda fac din acesta cel mai silentios generator din gama sa. Generatie 2015. Doua unitati EU 70 iS pot fi legate in paralel pentru a furniza o putere dubla de pana la 14000W.

Generatoarele Honda EU sunt legendare pentru silentiozitate, design compact si putere pura. Gama EU de la Honda este alegerea profesionistilor in tehnologie, divertisment, evenimente si expozitii, sedinte foto si filmari, si suport tehnic mobil. Este de asemenea alegerea proprietarilor de locuinte.

Tehnologia cu invertor asigura o putere curata si stabila, cu o sinusoida perfecta, esentiala pentru echipamentele electronice si computere.

O eficienta superba, cu dispozitiv Eco Throttle, care asigura turatia in functie de cererea de sarcina, imbunatatind consumul de combustibil si marind durata de viata a motorului.

Operare super-silentioasa cu carcasa de reducere a zgomotului si panelare acustica. Ideal pentru locurile in care zgomotul joaca un rol foarte important.

Roti de transport, drept standard, permitand unui utilizator sa mute unitatea la locul lucrarilor.

Cadou: Transport gratuit cu verificarea coletului la livrare *. in perioada (01-01-2015 : 31-12-2015)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura