Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
4.85
5 stars: Exceptional
66 pareri

Ciocan rotopercutor SDS Max Metabo, KHEV 8-45 BL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

46172 lei Lei
Brand
600766500
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
KHEV 8-45 BL Ciocan rotopercutor SDS Max Metabo, putere 1.500 W, impact 12.2 J, cod 600766500

Progresul maxim al forajului si performantele de rupere ridicate datorita motorului fara perie fara intretinere si actiunii cu ciocanul de inalta performanta.

Durata de viata indelungata, datorita tehnologiei fara perii si carcaselor robuste din aluminiu turnate sub forma de angrenaj si motor.

Ciocan combinat cu 2 functii: gaurire cu ciocan si cizelare.

Metabo VibraTech (MVT) cu amortizare dubla: manerul decuplat si greutatea contra-oscilanta de absorbtie a impactului reduc activ vibratiile pentru o munca sanatoasa, de asemenea, in uz continuu.

Zona de prindere subtire in forma ergonomica, cu declansator de control al vitezei mari pentru o munca confortabila. Comutator de blocare usor accesibil pentru taiere in regim continuu.

Vario-Tacho-Constamatic (VTC) -Full Wave Electronics pentru lucrul cu materiale care necesita viteze personalizate, care raman constante sub sarcina. Reducere optionala a vitezei si a energiei de impact pentru lucrul cu materiale mai moi Pornire moale electronica pentru gaurire precisa.

Ambreiaj automat de siguranta Metabo S: decuplarea mecanica a actionarii pentru o functionare in conditii de siguranta in cazul in care forajul se va opri neasteptat.

Protectia de repornire: previne pornirea neintentionata dupa intreruperea alimentarii.

Protectie la suprasarcina: protejeaza motorul de supraincalzire. Cizelare si gaurire cu praf scazut cu extractie exterioara a prafului ESA max (accesorii).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura