Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
4.85
5 stars: Exceptional
66 pareri

Generator curent diesel stationar AGT 156 DSEA ATS 164

0 stars: 0.00 din 0 pareri

9207268 lei Lei
Brand
AGT156DSEAATS164/AGT
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Generator curent trifazat AGT 156 DSEA

Toate generatoarele AGT si componentele sunt testate ca prototip, construite industrial si testate in timpul productiei. Procedura de control specifica efectuata in timpul diferitelor faze de productie asigura o durata de viata mare si fiabilitate in exploatare la acest model de Generator curent trifazat AGT 156 DSEA.

Motoare industiale robuste, diesel, in 4 timpi pentru utilizare intensiva, cu un consum de combustibil scazut si un regim de tranzitie excelent.

Alternator puternic cu clasa de izolatie H si impregnare cu rasini epoxidice tropicalizate in dotarea standard.

Generatorul AGT 156 DSEA poate fi incarcat la o sarcina de 100% intr-o singura treapta.

Panoul de comanda este dotat cu controlul automat al pornirii si instrumente de masura si control digitale.

Amortizoarele de vibratii pentru utilizare intensiva asigura un zgomot redus si o durata de viata mare a componentelor.

Aparatori de protectie pentru piesele in miscare de rotatie.

Prevazut cu 4 inele de ridicare pentru macara.

Varianta Silent contine o carca sa de protectie la intemperii modulara (conforma cu directiva 2000/14/CE) cu usi care pot fi inchise cu cheie, camera pentru radiator, stuturi pentru golirea lichidului de racire si a uleiului montate pe carcasa.

Controlerul 4020N contine toate functiile necesare administrarii unui grup electrogen:

Modul de comanda si protectie pentru motor si alternator, asigura monitorizarea si oprirea automata a generatorului in cazul unei defectiuni: presiune scazuta a uleiului, temperatura ridicata a motorului, nivel scazut al combustibilului, defectarea releului de incarcare al bateriei, turatie scazuta sau ridicata, suprasarcina generator.

Aparate de masura digitale pentru afisarea pe ecranul LCD 132x64 a marimilor electrice principale pe toate cele trei faze (tensiune, curent, frecventa, putere, tensiune baterie, contor ore de functionare, nivel combustibil) atat pentru generator cat si pentru retea.

Monitorizarea retelei nationale (monofazata sau trifazata): in cazul in care parametrii electrici ai retelei nationale depasesc limitele setate panoul porneste generatorul si comanda comutarea automata a sarcinii de la retea la generator prin intermediul contactorilor motorizati (livrati optional). In momentul in care parametrii electrici ai retelei revin in limitele setate panoul comanda comutarea sarcinii de la generator la retea si opreste generatorul.

Functie pentru testare automata Garanteaza functionarea sistemului prin pornirea automata a generatorului la perioade de timp setabile putandu-se astfel detecta eventualele defectiuni (lipsa combustibil, lipsa ulei, defectiuni la instalatia electrica).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura