Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
4.85
5 stars: Exceptional
66 pareri

Generator de curent Briggs & Stratton inverter P 3000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

889525 lei Lei
Brand
P3000
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
P 3000 Generator de curent Briggs & Stratton tip inverter

Portabil, lin, silentios: va prezentam generatorul invertor Powersmart P3000 de la Briggs & Stratton.

Mai mult decat un simplu generator portabil obisnuit, P3000 este un generator cu invertor, ceea ce inseamna ca ofera energie silentioasa si constanta pentru casa dvs. si pentru casa dvs. departe de casa.

Acest generator portabil de 3000 de wati are suficienta putere pentru a va actiona rulota, pentru a va incuraja echipa si pentru a furniza energie de rezerva critica la domiciliu pentru cuptor, frigider, lumini si pompa de colector.

Cu rotile sale din spate, un maner telescopic tip bagaj si manere duble de ridicare, P3000 poate fi transportat cu usurinta.

Generatorul cu invertor P3000 foloseste tehnologie controlata de computer care economiseste combustibil, functioneaza mai mult si este sigur pentru electronicele sensibile.

Cu toate acestea, cu toata puterea sa, P3000 este un generator portabil linistit, care produce doar 58 de decibeli, asa ca nu va concura cu distractia in familie sau chiar cu conversatiile normale.

Ecranul exclusiv iluminat StatStation ajuta la evitarea supraincarcarilor prin monitorizarea constanta a cantitatii de energie furnizata.

Si daca decideti ca aveti nevoie de mai multa putere la o data ulterioara, pur si simplu cumparati o a doua unitate si combinati-le cu kitul nostru paralel Powersmart.

Trebuie sa conectati computerul? Generatorul portabil P3000 are chiar si o priza de incarcare USB dedicata, care elibereaza celelalte patru prize ale P3000 pentru lumini si aparate suplimentare.

Unitatea dispune, de asemenea, de o priza RV convenabila de 120 de volti si un incarcator de curent continuu de 12 volti pentru incarcarea echipamentelor de alimentare in aer liber si a bateriilor auto.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura