Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
4.85
5 stars: Exceptional
66 pareri

Amestecator automat cu dubla rotatie AOX-S, Collomix

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1307495 lei Lei
Brand
CO-37123
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Este un amestecator puternic dotat cu un motor de 1000W si care dezvolta turatii in sarcina de pana la 750 rpm. Este prevazut cu vas de amestecare de 65 l, actionat de un motor de 550W ce executa o miscare de contrarotatie cu o turatie de 18 rpm.

Amestecatorul este prevazut cu 2 tipuri de palete de amestecare interschimbabile si dispune de o racleta destinata curatarii permanent a materialului de pe peretele si fundul vasului, asigurand simultan amestecarea omogena a unui volum de pana la 40 l de materiale cu vascozitati diferite.

Amestecatorul este prevazut cu un capac de siguranta, dispozitiv de securitate "cut-out" ce opreste functionarea atunci cand se deschide capacul. Design-ul compact si a greutatea redusa (51 kg) permit o buna mobilitate pe santier.

Cu paleta model KR poate amesteca materiale viscoare (mortar, sape, adeziv, masa de spaclu, chit pentru rosturi, beton uscat, beton umed cu granulatie de pana la 8mm)

Cu paleta model DLX poate fi folosit pentru materiale cu viscozitate scazuta; sape autovivelante, tencuiala stucco, glet de ciment, glet de ghips.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura