Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
4.85
5 stars: Exceptional
66 pareri

Incalzitor electric Eko 9, Master pentru dezinsectie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

117691 lei Lei
Brand
EKO9
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Incalzitorul electric Eko 9 de la Master, este dedicat si obtine rezultate remarcabile in operatiunile de dezinsectie ce vizeaza combaterea daunatorilor fara a utiliza substante chimice. Rezultatele optime se obtin prin mentinerea in spatii a unei temperaturi de minim 45C timp de cateva ore; larvele, ouale, daunatorii si insectele mor prin deshidratare.

Este compact si usor - doar 35 kg, fiind posibila mutarea rapida in diferite spatii unde este necesara dezinsectia Usor de utilizat datorita panoului de control EKO 9 furnizeaza 1400 mc/h de aer cald folosind doar 9 kW la 380 V (curent trifazat)

Dispune de conexiune la termostatul digital extern THK, specific pentru aceasta aplicatie, inclus in pachet.

Termostat cu protectie la supraincalzire, temperatura maxima 70C. Motor cu protectie termica MASTER EKO este plasat in interiorul camerei si recircula aerul, temperatura aerului crescand cu cate cate 15C in intervale de timp stabilite, atat pentru ca lucrurile din spatiu sa fie protejate fata de socuri termice, cat si pentru a nu alunga daunatorii (o crestere foarte rapida a temperaturii ar putea alunga daunatorii in cazul in care acestia au la dispozitie cai de evacuare; o crestere lenta insa va omora acesti daunatori prin deshidratare).

Recomandat pentru: hoteluri, pensiuni, camere de locuit sau depozitat, autoutilitare, spitale, spatii din restaurante, brutarii, bucatarii comerciale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura