Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
4.85
5 stars: Exceptional
66 pareri

Freza de zapada HSM 1390i2 ETDR Honda, putere 11.7 CP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4082295 lei Lei
Brand
HSM139I2ETDR/Honda
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Freze de zapada hibride

Gama de freze de zapada hibride Honda ofera utilizatorului tehnologie de ultima generatie si caracteristici unice care ofera performante de neegalat si cu 30% mai putin zgomot in comparatie cu suflatoarele de zapada conventionale si cele mai scazute niveluri de emisii de pe piata.

Caracteristicile modelelor hibride

Tehnologia sa se bazeaza pe utilizarea combinata a motoarelor electrice si pe benzina, astfel incat se obtin avantajele maxime ale celor doua sisteme, ceea ce se traduce printr-o calitate exceptionala a muncii si o reducere semnificativa a efortului necesar si a consumului de combustibil.

Tehnologie hibrida

Aceasta tehnologie exclusiva Honda se bazeaza pe utilizarea combinata a motoarelor electrice si pe benzina, astfel incat sa se obtina avantajele maxime ale ambelor sisteme, ceea ce se traduce printr-o calitate exceptionala a muncii si o reducere semnificativa a efortului necesar si consum de combustibil.

Ambreiaje de directie Control maxim pentru utilizator datorita capacitatii sale de a se roti complet in jurul unui punct.

Sistem inteligent de control

Permite utilizatorului sa aleaga intre modul de actionare manuala, unde permite operatorului sa controleze motorul si viteza de deplasare si automat (sau ICS), unde setul de parametri este ajustat automat pentru a optimiza performanta si a reduce emisiile.

Sufocare automata

* Sistemul automat de sufocare permite pornirea usoara la rece si la cald (* disponibil numai pe modelele ETD / ETDR). Reglare laterala capsuni

Pe teren inclinat, permite reglarea unghiului de lucru al taietorului lateral pentru a obtine o traiectorie plana fara zapada. Sistem de autodiagnosticare a anomaliilor
Detecteaza si avertizeaza despre incidente in timpul pornirii si in timpul functionarii, prin intermediul a cinci indicatoare amplasate pe panoul de control.
Mecanism de resetare
Acest mecanism readuce automat taietorul in pozitia sa initiala, ceea ce este foarte util atunci cand lucrari pe zapada adanca sau pe pante.
Gestionarea inteligenta a capsunilor
Acest sistem ofera 3 functii diferite pentru a facilita munca si a creste performanta, sistemul automat de ridicare a taietorului, mecanismul de resetare si reglarea laterala a taietorului.
Selector mod de lucru
Aceasta caracteristica, unica pentru tehnologia hibrida a suflantei de zapada Honda, permite operatorului sa aleaga modul de operare care se potriveste cel mai bine capacitatilor si conditiilor sale de lucru, asigurand o eficienta maxima.

Cu avantajele motorului Honda in 4 timpi Honda este producatorul # 1 de motoare in 4 timpi.
Fiabilitatea si performanta motoarelor noastre sunt bine cunoscute in intreaga lume.
Cu o tehnologie dovedita si peste 50 de ani de experienta, motoarele Honda sunt silentioase, cu emisii reduse si usor de operat.
Nivel redus de zgomot: plugurile de zapada Honda sunt cele mai silentioase de pe piata.
Unele modele ale concurentilor nostri ofera un nivel de zgomot cu pana la 8 dB mai mare.
Emisii: motoarele Honda au cele mai scazute niveluri de consum si emisii de combustibil comparativ cu alti producatori.
In plus, toate motoarele respecta cele mai stricte reglementari de mediu.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura