Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
4.84
5 stars: Exceptional
64 pareri

Pistol popnituri cu 2 acumulatori NP 18 LTX BL 5.0 2.0 Ah L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

343791 lei Lei
Brand
619002500
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Pistol popnituri cu acumulator pentru nituire extrem de rapida, comparabil cu dispozitivele cu aer comprimat.

100% compatibil cu toate pachetele de acumulatori Metabo 18 V. Durata lunga de viata datorita motorului fara perii si cutiei de viteze robuste. Cu duze de prindere pentru functionarea cu o singura mana - nitul introdus in orice pozitie. Cutie de colectare transparenta pentru golirea simpla a mandrinelor de nituire.

Schimbarea rapida a duzelor pentru diferite diametre ale niturilor, prin intermediul unei scule integrate. Siguranta la locul de munca datorita robinetilor puternici. Lampa LED pentru iluminare optima la nituire; poate fi oprita pentru suprafetele reflectorizante. Design ergonomic pentru o munca confortabila si in colturi. Otel robust pentru lucrari de economisire a energiei cu tensiune de echilibrare / arc.

Carligul curea de mana poate fi fixat fie pe partea dreapta, fie pe partea stanga. Baterii cu afisaj de capacitate pentru verificarea starii de incarcare. Tehnologia Ultra-M pentru cea mai inalta performanta, o incarcare eficienta, o utilizare optima a energiei si o durata lunga de viata.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura