Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
4.84
5 stars: Exceptional
64 pareri

Tun de aer cald cu infrarosu pe motorina XL 61 Master

0 stars: 0.00 din 0 pareri

432642 lei Lei
Brand
XL61/Master
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
In noul sezon toamna/iarna Master lanseaza un model imbunatatit al incalzitorului cu motorina cu infrarosii de 17 kW: Master XL 61.

Venind in intampinarea cerintelor pietii, au fost facute multiple imbunatatiri pentru a oferi performante ridicate si un confort sporit.

XL 61 completeaza modelele de 43 kW atat de cunoscute pe pietele din Europa. Este realizat in Italia din componente de cea mai inalta calitate.

Cea mai importanta imbunatatire din punctul de vedere al utilizatorului este noua priza de legare pentru termostat: analog sau digital, care mareste posibilitatile de reglare. Exista de asemenea, modificari legate la fluxul de aer si sistemul de aprindere care permit un ciclu de utilizare de 100% a incalzitorului. Incalzitoarele cu motorina cu infrarosii au fost foarte populare inca de la intrarea lor pe piata, devenind unul din cele mai eficiente moduri de producere a caldurii.

Datorita modului lor de functionare, aceste incalzitoare nu incalzesc aerul ci radiaza caldura asupra obiectelor aflate in zona de actiune astfel incat caldura nu se disipeaza ci este pastrata.

Caldura este transmisa prin radiatii astfel incat praful nu este absorbit de catre incalzitor pentru a fi apoi raspandit inapoi in atmosfera. Incalzitorul este intens utilizat in industrie, constructii, transporturi, productie si agricultura.

Master XL 61 este un raspuns la cererea tot mai mare a pietei pentru astfel de incalzitoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura