Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Generator trifazat industrial AGT 8503 HSBE SE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

90281 lei
Brand
AGT8503HSBESE/BasicLine
Pe stoc
Da
Descriere
Generator trifazat Industrial cu motor Honda AGT 8503 HSBE SE, putere 8 kVA

Generator electric trifazat cu motor Honda AGT 8503 HSBE SE de la Agent Trade este echipat cu motor puternic Honda in 4 timpi, prevazut cu pornire electrica. Acest generator trifazat de la Agent Trade foloseste drept combustibil benzina fara plumb, avand capacitatea rezervorului de 6.1 Generatorul de curent trifazat 8503 HSB SE de la Agent Trade constituie o sursa de energie alternativa ieftina atat pentru uz casnic, cat si pentru santier. Generatorul de curent 8203 HSBE SE poate fi o sursa de alimentare pentru casele de vacanta sau pentru sustinerea sistemelor de alimentare in caz de avarii.

Acest model de generator de curent electric trifazat este dotat cu un motor profesional HONDA OHV in 4 timpi. Cilindrul este din fonta pentru o durata de viata foarte mare. Modelul AGT 8503 HSB SE este foarte potrivit atat pentru santier cat si pentru uz casnic.

Acest model de Generator electric trifazat AGT 8503 HSBSE este echipat cu un motor profesional HONDA OHV in 4 timpi. Generatorul trifazat AGT 8503 HSB SE este dotat cu un senzor de protectie in baia de ulei. Cilindrul acestui model trifazat este din fonta pentru o durata de viata foarte mare.

Generatorul AGT este foarte potrivit atat pentru santier cat si pentru uz casnic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura