Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
4.85
5 stars: Exceptional
66 pareri

Polizor unghiular Metabo WE 26-230 MVT Quick putere 2600W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10948 lei Lei
Brand
606475000
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Prezentare Polizor unghiular Metabo WE 26-230 MVT, 2600W

Diametru ext. disc ( mm )230
Putere nominala ( W )2600
Nr. rotatii (rpm)6600
Diametru interior disc ( mm )22.23
Reglaj electronic al turatieiNu
Filet ax ( M )14
Tensiune de alimentare ( V )230
Limitarea curentului la pornireDA
Frecventa ( Hz )50
Greutate ( Kg )5.8
Lungime cablu ( m )4

Sistem "Soft Start" pentru limitarea socului de curent la pornire; Oprire de siguranţă a motorului in cazul blocarii discului; Protectie impotriva pornirii accidentale la revenirea tensiunii de alimentare; Avertizare led pentru actionarea intrerupatorului de siguranta la caderea tensiunii de alimentare si pentru supraincalzire; Sistem Metabo Quick pentru schimbarea discului; Protectie electronica la suprasarcina; Motor puternic si durabil Metabo Marathon cu protectie patentata anti-praf; Protectie impotriva pornirii accidentale; Aparatoare disc reglabila foarte usor fara scule; Maner lateral si sistem de amortizare integrat Metabo VibraTech (MVT) ce reduce vibratiile pentru protejarea sanatatii utilizatorului; Perii din carbon „auto-stop“ pentru protejarea motorului.

Cu un motor nou, in curs de brevetare Metabo Marathon cu pana la 50% mai mult cuplu si o capacitate de suprasarcina cu pana la 20% mai mare pentru îndepartarea materialului mai rapid si o durata de viata mai lunga.

Metabo VibraTech (MVT), maner anti-vibratii pentru o operare continua indelungata. METABO Quick pentru schimbul de disc prin intermediul unei piulite de blocare rapida M-Quick, fara utlizarea unor unelte suplimentare Limitarea curentului la pornire. Protectie ajustabila Oprire electronica de siguranta: recul redus in cazul in care discul se opreste in mod neasteptat - pentru o protectie ridicata a utilizatorului. Semnal LED pentru protectie repornire si supraincalzire.

Protectie suprasarcina: protejeaza motorul de la supraincalzire Protectie repornire: previne pornirea accidentala dupa intreruperea alimentarii cu energie Manerul lateral poate fi montat in 3 pozitii. Perii de carbon cu auto-stop pentru a proteja motorul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura